duminică, 15 noiembrie 2009

I guess it's time for you to hate me again

Hello again!Dupa ultimul post, m-am vazut pus in situatia sa mai explic inca o data ce am vrut sa zic atunci.Se pare ca unii nu au inteles.Nu dau doi bani pe nici o sarbatoare.Nu imi pasa ca "nimeni" nu mi-a zis fucking birthday!(a se intelege "o !vai mie.....nimeni nu ma baga in seama!!!").E vorba despre cu totul alceva.E despre cei ce imi dau sfaturi.Cei ce dau sfaturi si nu le respecta.Nu e cam ipocrita faza?
Unii au crezut ca imi plang de mila.Altii au crezut ca ca dau prea multa atentie lucrurilor fara sens.E absurd.Nu am nevoie de prieteni duplicitari.Asta am vrut sa subliniez,si din pacate,putini au observat.
Oricum,daca ar fi sa ma plang,nu m-as plange pentru prostia asta.Cine ma cunoaste stie ca nu am incercat niciodata sa atrag atentie.
Mai trebuie sa imi cer iertare,din nou,celor care s-au simtit prost,desi nu trebuia.Probabil ar trebui sa ma imi cer iertare si celor care s-au simtit(sau nu) vizati,si pentru care am scris tot postul ala.Unele pareri ar trebui sa le tin pentru mine,altfel ma trezesc in pozitia de-ai dezamagi pe cei la care tin...."Man they don't understand I'm just a sick man..."
Stiu insa ca fiecare in parte are o parere diferita despre mine.Motivul?Lumea nu stie sa priveasca si prin ochii altora.Omul are o judecata ce se dezvolta pe parcursul vietii.Tot pe parcursul vietii,omul are posibilitatea sa vada si altfel lucrurile.Nu ca ar fi obligatoriu,dar totusi,te ajuta sa iti faci o parere.Multi nu profita,prin urmare,devin confuzi.
In concluzie,nu am vrut sa jignesc pe nimeni.Sper ca urmatorul post sa nu mai fie inca o explicatie.Am ramas fara idei,oameni buni.Nu e asa usor sa fi in pielea mea.Chiar daca multi nu sunt de acord,eu stiu asta.Sa vezi aceleasi chesti zilnic,sa nu te poti concentra la nimic,sa fi cu gandul in alta parte.......s-ajungi sa intelegi ce merita atentia ta,ce merita tristetea si lacrimile tale.


In ultimele cuvinte am dat,intr-un fel,startul unui viitor subiect.Un subiect ce as fi vrut sa fie primul.

Lately I've been hard to reach, I've been too long on my own, Everybody has a private world Where they can be alone. Are you calling me?Are you trying to get through?Are you reaching out for me?I'm reaching out, for you..."

3 comentarii:

  1. a ... la faza cu .. fiecare te vede diferit! imi zicea azi un prieten .. ca oamenii au triple personalitati, suntem niste mincinosi .. 1. ceea ce suntem de fapt. 2. ceea ce vrem sa fim. 3. ceea ce lasam pe altii sa vada! ....
    Si cred ca asta i motivul pentru care fiecare ne priveste prin prisma altor ochi ... anyway .. mi-o trecut asta prin cap cand am citit!
    o seara faina!

    RăspundețiȘtergere
  2. nici nu stiu ce sa comentez.....sau dak are rost sa comentez...
    asa k ...astept urmatoarea " descarcare "
    :* >:D< :)>-

    RăspundețiȘtergere