miercuri, 26 mai 2010

[Disruption 2]

Intr-o sala goala, plina de scaune si calculatoare stricate,adus de dorinta de a mai scrie ceva,stau cu mainile pe tastatura si cu mintea in alta parte.Nu stiu de ce scriu.As zice ca e o eliberare,dar as minti.Unde e motivatia?Nu stiu unde este....
Cand nu mai sti nimic,cand nu te mai gandesti la nimic,esti un robot.Urasc robotii.Ei doar actioneaza.(am ajuns si eu robot)
Intr-o alta zi....
Plictiseala maxima,muzica tare,fara bani si cu sute de exercitii ce ma asteapta sa le rezolv pentru a avea o sansa la un 9,ma aduce iar dorinta de a scrie.Dar ce sa scriu?Am facut un obicei din asta,vin sa stau cu mainile pe taste,sa joc solitaire,sa ascult Green Queen.Dar nu stiu ce sa scriu!Astept vacanta,astept momentul in care stiu ca a mai trecut un an din viata mea(cu bine),ca o sa ajung acasa si o sa profit din plin de urmatoarele 3 luni.O sa dau radio-ul tare,o sa beau o cola rece,o sa zambesc gandindu-ma la clipele in care stateam aici,plictisit si fara nici un chef.
Unde-i copilaria?Unde's vremurile fara griji?S-au ascuns intr-o biografie nescrisa.Stau atarnate pe dealuri necalcate,prin nori si prin stele,prin oceanele de speranta care ne-au facut,noua,copilaria fericita.


Am uitat sa folosesc cuvintele.

3 comentarii:

  1. Poate scrii din dorinta de a nu uita cine esti cu adevarat.Poate aceste randuri chiar si cu "nu stiu ce sa scriu" au scopul de a te motiva sa vezi mai departe de plasticul ce s-a depus pe lumea din jur, oferindu-ti un impuls de a schimba ceva .Depends... Oricum..don't give up on writing.You'll never know.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai un premiu:D
    http://rooxx.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,
    am dat de blogul tau si e placut sa-l citesti..
    daca esti interesat de un link exchange, astept o reactie din partea ta la adresa schimbeschigabriela@gmail.com
    voi reveni,
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere