duminică, 2 mai 2010

[Disruption]

2Am fost sobru din 05.03.2010,de atunci nu am mai scris pe blog.La un moment ma gandeam sa renunt,nu-i gaseam rostul.Dar unii insista sa scriu si am sa le fac pe plac.Urmatoarea poveste trebuia sa fie mai ampla,dar nu am reusit s-o scriu deoarece am fost retinut.Probabil m-a retinut playlist-ul din winamp.Asta ar fi singurul motiv.("Poate te-ai trezit")

Cand esti fericit?Cand nu te gandesti la nimic.Refuzi sa vezi adevarul,refuzi sa meditezi asupra unor lucruri,refuzi sa-ti pese.Iti bagi castile in urechi sau pornesti boxele,iti pui o melodie care te relaxeaza si te lasi purtat.Iti creezi un ambient si...uiti de tine.Sau mai exact,esti altcineva.Iti aprinzi o tigara,un pahar de cola sau pepsi,sau poate chiar o cafea,apoi zaci intr-un sevraj legal pe un fotoliu moale.Esti cel mai fericit om de pe pamant si sti asta,sti ca orice s-ar intampla in urmatoarele minute nu te va afecta catusi de putin,esti prea ocupat sa visezi.De ce?Pentru ca nu mai esti tu!Rutina a disparut din dictionarul tau, pentru acele cateva clipe nu sti ce inseamna tristete,nici fericirea nu sti ce inseamna pentru ca tot farmecul ei e sa nu-i observi prezenta.
Stai intins pe iarba verde,in gradina ta,privind panorama sacra a locului in care ai crescut,radio-ul sta pe acoperisul casei tale si scoate sunete.Toate acestea fac din acel moment aparent nesemnificativ,un moment de
maxima importanta spirituala din intreaga ta existenta.Poate ca intr-o zi,cand o sa fi un asa zis tanar prosper(sau nu),si viata o sa-ti treaca pe langa tine,nu o sa-ti amintesti de asta.Dar iti vei aminti ca pentru un moment,ai fost fericit.

Donovan - Wear Your Love Like Heaven
Talking Heads - Psycho Killer
The Turtles - Happy Together
Brian Tyler - Fon's Theme
Chicago - If You Leave Me Now
Santogold - L.E.S. Artistes
Mircea Baniciu - Cantecul Ceasornicarului
Led Zeppelin - Babe I'm Gonna Leave You
Queen - We Will Rock You / We Are The Champions
Coldplay - Viva La Vida

5 comentarii:

  1. Intr'adevar, asa e, pen'ca omul, oricat ar avea, e mai fericit cand nu e el, cand scapa de sentimente si de tot..pentru ca, vezi si tu, sentimentele sunt grele..te'apasa..cand plutesti esti mai usor pentru ca..(vorba ta), "nu esti tu".

    Brava, alt post care'mi place:>

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu depune armele,continua-ti activitatea cu blogul!;)
    Bravo pentru noua postare:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu m-as putea numi o persoana fericita avand in vedere ca am fost nepasatoare in ultimele luni.
    Dar nu sunt.
    Nu te lasa de blog.
    Face bine din cand in cand.:D
    Dar da...uite cine vorbea!:))

    RăspundețiȘtergere
  4. aparent si la mine a intrat in topul filmelor preferate. am dat de el din pura intamplare acum cateva zile.. in timp ce.. "cautam fericirea pasiva"

    hmm.. si eu am avut tentative de a renunta la blog. parerea mea e ca ar trebui sa continui. nu e nevoie sa scrii zilnic, ci doar atunci cand simti. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Din când în când verific corectitudinea partenerilor mei din blogosferă! Poate îmi arăţi şi mie unde e linkul de la blogul meu pe blogul tău... La mine e foarte vizibil... La tine văd că nu apare!

    RăspundețiȘtergere