sâmbătă, 11 septembrie 2010

Autumn.Lyrical expresion II

“Doamne….de mutle ori o sa mai pleci de acasa”

Zorii imi pierd pasii pe strazile de toamna iar sezonul zambetelor s-a sfarsit. Timpul e paralizat intre septembrie azi si septembrie ieri.Stiu ca-i ultima seara cand o sa dorm in patul meu si ultima seara in care nu astept ceva.De maine, voi deschide ochii in fiecare dimineata cu pareri de rau,cu o oarecare constrangere a eului si a verbului “a fi”.Probleme existentiale ma asteapta dupa usa,motiv pentru care usa a stat inchisa atata timp.Ce-i libertatatea?Un cliseu.Omul e lacheul vietii.

Si toamna?

Toamna s-a intors sa fure glasul,ne imbraca in melancolie si ne da in mana creioane sa scriem poezii.Atat.Restul nu conteaza.

Azi nu privi in urma.Incearca doar sa crezi ca ceea ce simti azi se va repeta.Chiar daca numai pentru o singura data.


"Intre timp am asteptat sa ploua
Prin spatiul sfant si parasit
Atmosferic paradis de piatra...
(Pe strazile de-afara nu mai e nimic)
Iar eu...sunt personajul negativ."

8 comentarii:

  1. ''Azi nu privi in urma.Incearca doar sa crezi ca ceea ce simti azi se va repeta.Chiar daca numai pentru o singura data.'' Imi place cum suna.

    Pana la urma ai reusit sa gasesti continuarea potrivita. :) Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. undeva la răscruce de vânturi?
    aşa te simt.

    RăspundețiȘtergere
  3. vânturile aici însemnând drumuri.

    RăspundețiȘtergere
  4. Bravo, Mihai!Observ o perfectionare in scrisul tau, scrii din ce in ce mai bine si mai profund.Nu-i nimic daca pleci, ai mai plecat de atatea ori, stii cum e.Ai sa pleci acum, doar ca sa ai de unde te intoarce in acelasi pat al tau linistit, care nu-ti cere cont de vreo ceva.
    Toate bune si cheer up:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Deja vu emotional. Mie imi place toamna, chiar daca te invaluie ca un val sufocant. E o claustrofobie placuta... E anotimpul poeziilor triste, al gandurilor aiurea, al culorilor pamantii... si da, o accentuata confuzie cu privire la sensul verbului "a fi". E ca o ceata care ti se depune pe mine si pe suflet.
    Si mie mi-a fost dor de posturile tale, acum sper sa ne citim/vorbim mai des! [insert hug]

    RăspundețiȘtergere
  6. foarte dramatic, profund si ... captivant! frumoasa continuarea, nici nu ma asteptam la ceva mai putin din partea ta.

    p.s. ultimele randuri (poezia) e scrisa de tine?

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    RăspundețiȘtergere