sâmbătă, 31 iulie 2010

I'm alive again

Nu am ales intamplator titlul postarii,(daca stai sa te gandesti, nici un titlu nu a fost pus doar asa,ca suna bine). Ei bine, m-am intors, un nou capitol, o alta "poveste".Ultima postare, a fost, intr-un fel, o incercare de a reveni pentru ca, dupa cum stiti, nu am mai scris din Mai. Mi-a luat totusi ceva timp sa imi asez gandurile, sa imi rezolv problemele si sa ma stabilesc intr-un cadru potrivit. Am reusit. Totusi, simt nevoia de a clarifica unele lucruri.Acest blog, sincer, a fost rodul unei frustrari.Binenteles, se intampla ca in acea perioada sa trec si prin niste momente mai grele, asta insemnand material din plin si vointa de a scrie. E bine ca acele vremuri au trecut, a fost o experienta necesara, mi-a largit perspectiva si m-a facut un alt om.Trebuia sa imi gasesc locul, trebuia sa prind curaj, trebuia sa ma cunosc. M-am hotarat sa scriu pe blog doar proza scurta si cred ca doar asta o sa scriu de azi inainte, mai putine aberatii si prostii. Vreau sa le multumesc celor care m-au sustinut si au crezut in mine. Va promit ca veti gasi postari noi, idei noi, si, sper, chestii interesante.O sa vedeti o imbunatatire a datelor si a intereselor,un nou aspect al blogului, diferit de cel caracteristic.
Imi cer scuze celor pe care nu i-am mai "vizitat" ca de obicei, o sa recuperez! Va multumesc pentru intelegere si pentru asteptare!

Aveti grija de voi si...spor la citit!

P.S. I'm Back!!!!!

9 comentarii:

  1. Heeeie..guess who's back, back again..:-".Ma bucur mult ca te intorci, nenee>:D<.Asta da surpriza!!Hai, la muncaaa!Abia astept sa vad cum te'ai 'transformat';)).
    Ma bucur c'a trecut perioada aia.Iti tot repetam si-atunci ca nu e OK, da' e bine si acum:D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Welcome back, Marsh>:D< abia astept sa te citesc din nou (si mai des). De la mine ai suport si aici si in privat..you know, I'm here!

    RăspundețiȘtergere
  3. de-acum te am şi eu în vizor.
    să ai spor la scris!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai spor la treaba si sa auzim (sau sa citim) numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. ai renascut precum un phoenix :)
    spor!

    RăspundețiȘtergere
  6. Astept noile postari :) Welcome back!

    RăspundețiȘtergere
  7. bine ai revenit! :) "Acest blog, sincer, a fost rodul unei frustrari." cred ca majoritatea am inceput sa scriem dorind sa refulam cateva din sentimentele nefaste. ma bucur insa ca ti-ai adunat gandurile si s-au calmat apele. dupa evenimente drastice apare acea luciditate care da frau liber imaginatiei. astept sa te citesc cu drag! ai grija de tine >:D<

    RăspundețiȘtergere