joi, 4 februarie 2010

Slow Cheetah

Horror,absolutely horror.
Si m-am intors in cimitir si m'am asezat pe mormant.Mi-am aprins tigara si am aruncat chibritul pe florile vestede si pline de zapada.Eram imaginea diavolului,diavolul dintr-o carte pe care o citisem candva.O cioara statea pe creanga unui copac si se uita la mine.Eram un mizerabil.Prin ochii ei eram doar o fiinta a noptii.Ce frumos.
"A place where nothingness is motion and movement and stillness are one."
Fumul se pierdea inaintea ochilor mei in aerul rece.Care e motivul existentei?Singurul lucru pe care il pot face pentru a-mi imbunatati viata e sa accept.De ce ne-am nascut?....
Se pare ca azi e ziua.Ziua in care sunt nevoit sa imi ingrop sentimentele si credintele intr-un mormant proaspat.Tin strans in mana lopata si sap in pamantul moale.Diavolul isi ingroapa bunatatea.E singurul mod de a scapa de blestemul ce s-a asezat peste fiinta mea ca o ploaie de sange...ca o ploaie cu flori.
Am taiat din mine tot ce am crezut ca reprezinta un impediment in a-mi implini destinul,am taiat tot ce am crezut ca ma opreste sa fiu complet fericit.Un mars funebru.Asta e tot ce a ramas.
Cioara se tot uita la mine.A vazut cum am savarsit o crima.Am ucis un suflet,sufletul meu.Ea se uita la mine si in sinea ei radea.Sunt sigur ca radea.

5 comentarii:

  1. Sufletul tău simte. Şi prin faptul că din postarea aceasta reiese un fel de -regret- şi prin asta îmi demonstrezi că încă mai simţi ceva :).
    Foarte frumos conceput.

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc :)

    ai un stil diferit (in sensul bun) de a scrie. sentimente ingropate... din iubire se fragmenteaza ura, melancolia naste vise, visele se consolideaza cu afectiune. nu scapi niciodata de emotii. e doar un cerc vicios.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat sa-mi ingrop si eu trecutul si amintirile.. da degeaba :)) zici ca sunt "the dead alive" :)) nu stiu cum reusesc, dar mereu ma urmaresc.. poate nu le-am ingropat bine.. sau poate n-am pus destul pamant deasupra :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Am fost pe aceeasi lungime de unda...poate vom invata sa devenim asasini profesionisti...poate.

    RăspundețiȘtergere