sâmbătă, 2 ianuarie 2010

Intro

In urma cu 3 ani am ascultat un album care mi-a schimat viata.Poate o sa va para ciudat,eu ascult si Red Hot Chili Peppers.Zic asta pentru ca,majoritatea postarilor au versurile sau melodiile lui Eminem.Red Hot Chili Peppers e o trupa relativ cunoscuta,mie mi-au placut din prima!Sursele mele de inspiratie sunt variate,insa albumul de care va vorbesc e un sac fara fund cand vine vorba de inspiratie.Stadium Arcadium,sau cum sa aduni tot ce e frumos din lume si din univers si sa faci versuri si muzica.M-am gandit sa scriu niste povesti,35-36 la numar,in care sa adun niste trairi,niste senzatii pe care pe mine ma fascineaza de fiecare data cand ascult acest album.Acum astept parerea voastra,a celor care mai dati cu ochiu prin blogul meu.Mi se pare ciudata ideea,totusi ar fi ceva.Chiar vreau sa stiu ce credeti despre treaba asta,daca merita sau nu.Eu o scriu povestile astea pentru mine,cum fac de obicei,vreau doar sa stiu daca are rost sau nu.

6 comentarii:

  1. Merită!!!Încearcă, eu una te susţin oricând pentru că îmi place foarte mult cum scri şi îmi place de tine ca şi persoană.

    RăspundețiȘtergere
  2. Abia astept sa le citesc:D. Deeeci..la muuncaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. oooooh God! ce mai astepti ! ... posteaza! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Hai nu ma mai tine pe jar aici :D
    scrie odata :)
    chiar sunt curioasa sa vad ce o sa iasa, dar sunt sigura ca daca sunt scrise de tine, nu au cum sa fie altfel decat geniale! :)

    spor la treaba! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Suna fain ideea, si eu cand ascult o melodie am tot felu de senzatii psihice, imi imaginez diferite lucruri..ii fain.
    De la red hot chili pappers, cel mai mult imi place californication :)

    RăspundețiȘtergere
  6. mai stai pe gânduri?Scrie!Cu siguranţă şi tu vei fi încântat de rezultat!baftă

    RăspundețiȘtergere